čtvrtek 28. dubna 2016

Důležité termíny

Den matek - vystoupení dne 6.5.2016 v 16 h v Kulturním domě v Lískovci, ve čtvrtek dopoledne bude generálka.


Dopravní soutěž - jízda zručnosti, školní kolo - 12.5. (dopoledne).


Školní výlet bud 9.6. - pokud by pršelo, další termín bude 14.6. - Lysá hora, podrobnosti ještě napíšu.

pondělí 18. dubna 2016

Změna výletu

Je mi to líto, ale bohužel už není vhodný termín v Archeoparku. Proto jsem se rozhodla, že půjdeme na Lysou horu  z Krásné a zpátky přes Malenovice - kolem hospody U Veličků, tam bychom si upekli párky, zahráli hry a pak do Lískovce. Termín ještě nemám, bude to někdy v červu, musím to probrat ještě s paní zástupkyní. Protože si nebudeme objednávat autobus, půjdeme jen za pěkného počasí. Další informace budou ještě sděleny. Kdyby se chtěli někteří rodiče k nám přidat, jsou vítáni. M.P.

pondělí 11. dubna 2016

Individuální pohovory

Milí rodiče, dne 21.4.2016 proběhnou individuální pohovory 16 - 18 hod. Jak je mým zvykem, můžete si zvolit přibližný čas. Čím dříve si napíšete  ( nejlépe do ŽK) čas, tím je pravděpodobnější, že Vám budu moci vyhovět.
  Blíží se konec školního roku a s tím i konec naší školní hry. Všichni se snaží získat co nejvíce bodů do hry, za kterou mají získat nějaké pěkné ceny. Proto bych Vás chtěla moc poprosit, jestli máte možnost, něco třídě věnovat. Někteří z Vás, mohou sehnat nějaké reklamní předměty, volné vstupy apod. Jinak bych na ceny vybrala peníze. Moc děkuji za spolupráci. M.P.

čtvrtek 7. dubna 2016

Literární soutěž - Čerti a vynálezy

Dobrý den,

jako v předchozích letech i letos vám posíláme informace o možnosti zapojit se do oblíbené literární soutěže Čertovské pohádky. Jedná se již o 6. ročník soutěže pro žáky základních škol a adekvátních ročníků víceletých gymnázií z Moravskoslezského kraje.

středa 6. dubna 2016

Doprvaní hřiště

V úterý jsme se na dopravním hřišti museli všichni moc snažit, chtěli jsme totiž získat průkaz cyklisty  - všem se nám to povedlo ! Jednoduché to však nebylo a některým z nás to vyšlo jen tak, tak. Foto zde: